Décsi László blogja

Décsi László blogja

Gyermekek eldobott életei - szülői hazaárulás

2017. július 15. - decsilaszlo

A HATÉKONY TÖRVÉNYT A CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK NÉLKÜLI ÉLETHEZ!!! Facebook-oldalon találkoztam ezzel a kitünő, bár nyomasztó bejegyzéssel, amelyet minden változtatás nélkül teszek közre:

 Pintér Marianna Manka

Budapest

SZERINTED EZ ÍGY RENDBEN VAN???

Amikor gyermekbántalmazásról van szó, nagy a csend. Jó, persze, sokan háborognak a foteljükből, mikor hallanak egy borzalmas hírt, de ezzel le is van tudva az ügy. Mert ugye mi közöm nekem más gyerekéhez? A válaszom az, hogy sok!
Azok a gyermekek, akiket otthonukban valamilyen formában bántalmazottak, ők a legjobban kiszolgáltatottabbak! Tulajdonképen nem védi őket semmi és senki! Majd az esti híradóban, mikor bemondják, odafröcsögjük, hogy " a rohadék, az ilyen minek szül gyereket!" és úgy érezzük, pillanatnyi felháborodásunkkal máris tettünk valamit az ügy érdekében!

Nézzünk egy kis valóságot:

- Mosonmagyaróváron egy nő a jeges vízbe tette 3 ÉVES KISFIÁT, majd magára hagyta, a gyermek meghalt...
- Halálra éheztették MÁSFÉL ÉVES KISLÁNYUKAT a "szülők"...
- Megfojtotta ÚJSZÜLÖTT GYERMEKÉT egy nő Tatabányán...
- Bántalmazás következtében egy 1 ÉVES KISFIÚ meghalt Cegléden...
- Egy Érdi asszony, miután ÚJSZÜLÖTT GYERMEKE felsírt, megfojtotta...
- A férfi a FÉL ÉVES GYERMEKET kidobta az erkélyről, a gyermek meghalt...

Lehetne még fojtatni, de már nem bírok több esetet elolvasni. Vajon ezekből a gyermekekből mi lett volna? Tűzoltó, színész, tudós, eladó, vízszerelő? Már soha nem tudjuk meg!

Ez csak egy pár eset, ami napvilágot látott, de az esetek nagy része soha nem kerül ki a négy fal közül. Vajon hány gyermek szenved el most is bántalmazást? Hányan rettegnek azoktól az emberektől, akiknek meg kéne őket védeniük? Hány gyermek lelkén van most a szégyenérzet az apja szexuális bántalmazása miatt? Hány gyermek viseli a verés iszonyú nyomait? Hány picinyke lélek van megtörve? Hány gyermek könyörög, hogy legyen már vége? Hány gyermek rebegi el picinyke, reményekkel teli imáját? Hány könnycsepp csordul magányosan a semmibe?

Van még egy nagyon szomorú TÉNY, mégpedig az, hogy sajnos nagyon sok esetben hibázik a gyámügy, a gyerekjólét, gyerekorvos is.

Pedig a gyermeknek is vannak jogai!

https://lelkemtitka.hu/content/jogod-van

Ami engem rettentően elszomorít, hogy tízezrek mennek utcára tüntetni mondjuk internet, vagy a saját joguk miatt, de a gyermekekért nem igazán mozdulnak meg. Ezek a gyermekek a mi jövőnk! Ők majdan hogy tegyenek értünk bármit is, ha mi nem teszünk értük semmit???

Én azt mondom, hogy NINCSEN EZ ÍGY RENDBEN!

Nem kell kérdezni, oszthatod!

A bejegyzés trackback címe:

https://decsilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7112665629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása