Décsi László blogja

Décsi László blogja

Szerelmetes magyar tájaim

2017. július 26. - decsilaszlo

Nem a randihelyben szükölködő vagy egyszerüen természetbarát fiataloknak ajánlok itt kies és kieső réteket. Már a Gellérthegyen is megterem a "lihegő bokor". Nem a Hópárduc Alapítvány mászásterápiáját reklámozom, és nem ajánlom senkinek, hogy másszunk le Adamkó Péter útvonalán a 2 km mély Krubera-Voronya barlangba.

Bakancsos turista, régi nevén természetjáró vagyok, aki keresi és meg is találja hazánk rejtett természeti szépségeit, a föld felett és a föld alatt.Hadd mutassam meg a számomra legszebb magyar tájat, a Rám-szakadékot:

 img_5286_ram_szakadek.jpg

Nem tagadom, hogy ez itt a TÁRSKERESÉS helye. Kiréndulótársakat keresek, akik vállalnak némi fáradtságot természetünk szépségeinek megismeréséért. Akik legyalogolnak 17 km-t, hogy teljességében lássák a világörökségbe tartozó Aggteleki-barlangot (netán fáradtságosabb helyeket, mint pl. a Nátyáshegyi barlang). Akik szívesen vállalnák a Bükk 2 napos keresztezését a Garadna-patak - Bánkút - Istállóskő - Szalajka-patak ótvonalon. Akikkel, ha jól összejövünk, nem lesznek messze a Magas-Tátra csúcsai vagy Erdély varázslatos havasai, rejtelmes barlangjai.

Ha van, könnyen lehet, összeszokott, de nem zárt természetjáró társaság, akik talán még szebb hasonló utakra hívnak, arra is nyitott leszek

A bejegyzés trackback címe:

https://decsilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7412678805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása